Control de qualitat

Nutcat ha implantat i certificat el sistema de gestió de Seguretat Alimentària ISO 22000 des de l’any 2013.

Aquesta certificació respon al compromís de la companyia per la millora contínua i per la recerca de la màxima qualitat i seguretat alimentaria dels seus productes, la seva professionalitat en l’assessorament i prestació de serveis i la serietat amb el tracte amb els seus clients i proveïdors.

Garantia de qualitat sense llacunes jurídiques

La certificació ISO 22000 és la primera norma internacional de seguretat per a empreses en la totalitat de la cadena de producció de la indústria alimentària, ja siguin productors primaris, empreses de transport o minoristes.

En estructura i contingut, la ISO 22000 està basada en els requisits d’un Sistema de Gestió de Qualitat, tal com s’estableix en la norma ISO 9001:2000, i s’amplia per incloure els principis HACCP i d’innocuïtat dels aliments.

Beneficis

La certificació ISO 22000 ens permet:

  • Ajustar-nos als requisits més exigents relatius amb la seguretat alimentària.
  • Impulsar el reconeixement internacional.
  • Controlar la totalitat de la cadena de subministrament alimentari.
  • Guanyar la confiança del consumidor.
  • Comunicació interactiva al llarg de tota la cadena de subministrament.

Compromís de Millora de la Seguretat Alimentària

NUTCAT optimitza contínuament la implantació d’aquesta norma gràcies a l’esforç del seu treball en equip que ens garantitza:

  • Gestió del sistema integrat i únic.
  • Un excel·lent control de qualitat.
  • L’absència de contaminació creuada.
  • L’homologació de tots els nostres proveïdors.
  • Reunions periòdiques del equip APPCC per continuar millorant.
  • Inspecció eficaç del procés mitjançant auditories internes i externes anuals de seguiments de la certificació implantada.
  • Inspección eficaz del proceso mediante auditorías internas y externas anuales de seguimientos de la certificación implantada.

Política de Seguretat Alimentària